Üdvözlünk az Online-Iskola érettségi szekciójában

Online iskolánkban többféle képzéssel foglalkozunk. Az online iskola működési elve az internetes online kapcsolattartás és a tételesített tananyagok közlése egy oktatási rendszeren keresztül. Mintha egy digitális iskolában lenne, ahol beszélgethet a diáktársaival, tanácsokat kérhet a tanároktól és saját ütemében tanulhatja az érettségire felkészítő anyagokat segédletekkel és magyarázatokkal. Képességeitől függően helyezzük el annál az iskolánál, ahol majd érettségizni fog, de a felkészítést a rendszerünkön keresztül magántanáraink adják. Minden hónapban legalább egyszer kötelező a megjelenés a felkészítő intézetnél, ahol személyesen is találkoznia kell a tanárokkal akik felkészítik a vizsgákra. A képzés pénzdíjas, az érettségizők sikere 98%-os. Ha érettségi, akkor csak online iskola!

FELKÉSZÍTŐ KÉPZÉSEINK

ONLINE KÉPZÉS

TANULÁS

Bárhonnan részt vehet a képzéseken, mert nincs időhöz kötve, a tananyag folyamatosan érkezik, és elég egy okostelefon vagy tablet.

Könnyen érthető tananyag

TÉTELES

Mi az oktatás folyamán a "csak a lényeg" elvet követjük. A tanmenet sajátos ütemben zajlik, vagyis csak annyira haladunk, amennyire képességeink engedik.

Tanulócsoportok

SEGÍTSÉGEK

Az oktatás folyamán a tanulók ugyanúgy osztályokba vannak sorolva, és az osztálytársak össze is vannak kötve egymással.

Online korrepetálás

KORREPETÁLÁS

A tanár-diák kommunikáció nem merül ki a személyesen megjelent órák alkalmával, hiszen a rendszeren keresztül is kérhető a korrepetálás

ÉRETTSÉGI - GYAKORI KÉRDÉSEK

Önök iskola, vagy képzési intézmény? OM azonosító?

Közvetített oktatással foglalkozó vállalkozás vagyunk, mi végezzük az iskolának a közvetített képzést és korrepetálást de a tanuló a rendszerünkön keresztül az iskolával áll kapcsolatban. Magántanáraink egy online oktatási rendszerben vannak kapcsolatban a tanulókkal.

Hova fogok iskolába járni hogy érettségim legyen?

Több iskolával és tanintézménnyel állunk kapcsolatban az oktatási rendszerünkkel, és minden esetben a beiratkozáskor derül ki, hogy az adott tanulót melyik iskolában tudjuk elhelyezni létszám tekintetében.

Hogy működik az oktatás? Kellenek-e tankönyvek?

  • Földrajz atlasz
  • Történelem atlasz
  • Matematikai négyjegyű függvénytáblázat
  • Magyar helyesírási kézikönyv

Minden más online megtalálható a rendszerünkben, nagy része még hangoskönyv formátumban is, azaz egy hosszabb utazás alkalmával még könnyebben és szórakoztatóbban tud tanulni.

Milyen napokon szükséges bejárni képzésre?

A hét minden napjára vannak felkészítő oktatásaink délelőtti és délutáni időszakban is online, vagyis interneten keresztül. A képzési rendszeren keresztül veszi fel a tananyagot és bizonyítja a tudását a hallgató az online vizsgákkal, nem kell bejárni az iskolába. A hallgatónak naplózzuk az IP címét és vizsgáljuk az aktivitását az online oktatási rendszeren keresztül, így a fizikai jelenlétnél is pontosabb visszajelzést kapunk a hallgató éberségéről és tudásszintjéről.

Mennyibe kerül a teljes képzés? Miért fizetek?

Minden képzés díja az "egy éves érettségi" menüpontban  szerepel a képzés időtartamával együtt. Miért is fizet az érettségi felkészítő képzésen? Magántanárok díja, Korrepetitorok díja, irodabérlet, tanterem bérlet, irodai munkatársak díja, oktatási rendszer fenntartási díja. Így már nem is olyan költséges a képzés.

Az online videó anyagokért kell-e külön fizetni?

Nem. Minden online anyag ami az érettségi felkészítést segíti elő és optimálisan a tananyagunk része az díjmentes. Nyilván lehet kiegészítő szolgáltatásokat vásárolni, mint például magán korrepetálás, csoport korrepetálás, szakmai oktatás - amik külön díjazásban szerepelnek.

Milyen eredményekkel lehet online tanulni?

Statisztikáink azt mutatják az elmúlt pár évre visszamenőleg, hogy az első egy-két hónapban kicsit nehezen veszik fel a tanulók a tananyagot, mert a nagy szabadságérzet miatt azt gondolják, hogy itt lehet "lógni" és nem kell annyit tanulni. Általában félévkor felzárkóznak és bátran mondhatjuk, hogy más intézményeket megszégyenítve 98%-os sikeres érettségizőkkel büszkélkedhetünk.

Sikeres érettségi esetén van-e lehetőségem tovább tanulni?

Természetesen. Az itt megszerzett tudással és bizonyítvánnyal  tovább lehet tanulni.

Át lehet-e iratkozni év közben is?

Bizonyos feltételekkel át lehet iratkozni.

Ez a típusú érettségi jó lesz majd főiskolához és egyetemhez?

Mivel mi egy közvetített oktatással foglalkozó vállalkozás vagyunk, mi végezzük az iskolának a közvetített képzést és korrepetálást de a tanuló az iskolában áll kapcsolatbban, így onnan kapja a bizonyítványt és ott fog érettségizni, azaz teljes értékű érettségihez jut. A diák az online iskolába jár, mi közvetítjük a tananyagot, az iskolában vizsgázik. - így ez a típusú érettségi teljesen jó a főiskola vagy egyetemi jelentkezéshez.

Biztosra kell az érettségi, meg tudom-e venni?

Semmiképpen. Itt tanulni kell, és mivel tételes a rendszerünk így ennél könnyebben nem lehet megtanulni sehol máshol. Ha meg is tudná bárhol venni az érettségit, attól még nem lesz a megszerezhető tudás birtokában ami napjainkban már elég fontos. Azt tanácsoljuk ne is gondolkozzon ilyen alternatíván érettségi megszerzéséhez.

Ha minden tetszik akkor mi a jelentkezés menete?

A jelentkezés melletti menüpontban található a részletes tájékoztató (egy éves érettségi). Kérjük az oldalt figyelmesen olvassa át. Amennyiben elnyeri a tetszését, akkor a jelentkezés menüpontban a jelentkezési lapon keresztül tud beiratkozásra regisztrálni. A kitöltés után munkatársunk felkeresi a részletekkel kapcsolatban.