Egy éves érettségi

Az online távoktatásos érettségi képzés és ezen belül az egy év alatt felkészítő érettségi lényege, hogy a hallgató egy online rendszeren keresztül "folyamatos kapcsolatban" van a tanári ellenőrzéssel, azaz a rendszer folyamatosan figyeli a reakcióit, a tesztekre és online vizsgákra, dolgozatokra adott válaszokat és összeveti a korábbi eredményekkel, így tudja statisztikázni, hogy min kell változtatni, hogy a hallgató tovább fejlődjön. Amíg a tanárok máshol "csak" leadják az anyagot és közben elfelejtik az igazi hivatásuk, azaz pallérozni az elmét és fejleszteni a diákokat, addig ezt nekünk egy rendszer elvégzi és óriási segítséget nyújt tálcán az elemző tanároknak. A távoktatásos érettségi legmodernebb formájában egy év alatt és két év alatt is elvégezheti a teljes érettségit. 100 % siker, senkit nem hagy hátra a rendszer.

 

FIZETENDŐ DÍJAK

Egy éves képzés (akár 2019 májusi érettségi)

Két éves képzés (akár 2020 októberi érettségivel)

400.000 Forint egy összegben vagy legfeljebb 11 részlettel.

700.000 Forint egy összegben vagy legfeljebb 17 részlettel.

Jelentkezési határidő következő ciklus: 2018 Szeptember

Jelentkezési határidő következő ciklus: 2018 Szeptember

Regisztrációs díj: 70.000 Forint

(A regisztrációs díj a teljes képzési díjból jön le, a maradék 330.000 Forintot 11 részletben lehet fizetni; részletenként 30.000 Forint)

Regisztrációs díj: 105.000 Forint

(A regisztrációs díj a teljes képzési díjból jön le, a maradék 595.000 Forintot 17 részletben lehet fizetni; részletenként 35.000 Forint)

Fennmaradó helyek: korlátozottan

*(Regisztráció iktatás utáni eredmény)

Fennmaradó helyek: korlátlan

*(Regisztráció iktatás utáni eredmény)

( Az online regisztráció után az online érettségi rendszerbe MINDEN bizonyítványt elő kell készíteni, ahová iskolába járt, azok is, amik esetlegesen nem lettek befejezve, és onnan is kell törzslap másolat, ahová csak néhány hónapot járt. Ha nincs bizonyítvány, akkor törzslap másolatot kell kérni. Ha időközben megszűnt az iskola, akkor a területileg illetékes önkormányzat irattárából lehet törzslap másolatot kérni! ) Az esetleges KÉK fedelű szakmunkás bizonyítvány mellé kell az évközi bizonyítvány is!! Az OKJ-s, csak szakmát adó bizonyítványok nem kellenek. Bármely okmány, vagy bizonyítványok hiányában nem tudunk felvetetni senkit.

 

A regisztrációra mindenképpen

készüljön a következőkkel:

Személyi igazolvány (útlevél)
Lakcím kártya
Adókártya
TAJ kártya
gmail.com-os email cím
Bizonyítványok !!!

Ha megnyerte tetszését az 1 vagy 2 éves online távoktatásos érettségire való felkészítésünk, akkor regisztráljon az oldal tetején a "jelentkezés" menüpontban, töltse ki értelemszerűen és munkatársunk hamarosan felkeresi. Amint feldolgozzuk, hívás fog érkezni visszaigazolásként hogy megválaszoljuk az esetleges kérdéseket. Ezt követően kiküldi a rendszer a felkészítési tanulói szerződést, a díjbekérőt és a tanulói rendszerbe történő regisztrációs linket. Kérjük a tanuló regisztrációra készítse elő fényképen vagy beszkennelve minden személyes iratot és a regisztrációs díjat, ami az egy éves érettségi esetén a teljes díjból 40.000 Forint + egy havi részlet, azaz összesen 70.000 Forint.