Egy éves érettségi

Sok éve folytatjuk immár az 1 éves érettségire való felkészítéseinket, amiket nyugodtan kimondhatjuk, hogy nagyon magas sikerességi aránnyal végzünk. A sok év alatt igen kevés számú hallgató bukott meg az érettségin, ami természetesen a diákok hanyag szorgalma miatt  volt. Mivel havonta 1 alkalommal kötelezzük az előadásainkon való részvételt, ezt sajnos néhány hallgatónk úgy értelmezi, hogy "akkor lehet lógni a suliból is" Ez így nem működőképes!! Tehát ezt nagyon komolyan kell venni, hiszen az iskolába járás, az előadásokon való részvétel, nagyban megalapozó az érettségihez való eljutásig.

 

FIZETENDŐ DÍJAK

Egy éves képzés (2018 októberi érettségi)

Két éves képzés (2019 v. 2020 májusi érettségivel)

400.000 Forint egy összegben vagy legfeljebb 11 részlettel.

700.000 Forint egy összegben vagy legfeljebb 17 részlettel.

Jelentkezési határidő: 2018 január

Jelentkezési határidő: 2018 január

Regisztrációs díj: 70.000 Forint

(A regisztrációs díj a teljes képzési díjból jön le, a maradék 330.000 Forintot 11 részletben lehet fizetni; részletenként 30.000 Forint)

Regisztrációs díj: 105.000 Forint

(A regisztrációs díj a teljes képzési díjból jön le, a maradék 595.000 Forintot 17 részletben lehet fizetni; részletenként 35.000 Forint)

Fennmaradó helyek: korlátozottan

*(Regisztráció iktatás utáni eredmény)

Fennmaradó helyek: korlátlan

*(Regisztráció iktatás utáni eredmény)

( MINDEN bizonyítvány kell, ahová iskolába járt, azok is, amik esetlegesen nem lettek befejezve, és onnan is kell törzslap másolat, ahová csak néhány hónapot járt. Ha nincs bizonyítvány, akkor törzslap másolatot kell kérni. Ha időközben megszűnt az iskola, akkor a területileg illetékes önkormányzat irattárából lehet törzslap másolatot kérni! ) Az esetleges KÉK fedelű szakmunkás bizonyítvány mellé kell az évközi bizonyítvány is!! Az OKJ-s, csak szakmát adó bizonyítványok nem kellenek. Bármely okmány, vagy bizonyítványok hiányában nem tudunk felvetetni senkit.

 

A regisztrációra mindenképpen

készüljön a következőkkel:

Személyi igazolvány (útlevél)
Lakcím kártya
Adókártya
TAJ kártya
gmail.com-os email cím
Bizonyítványok !!!
Regisztrációs díj


Ha megnyerte tetszését az 1 vagy 2 éves érettségire való felkészítésünk, akkor regisztráljon az oldal tetején a "jelentkezés" menüpontban, töltse ki értelemszerűen és munkatársunk hamarosan felkeresi. Amint feldolgozzuk, hívás fog érkezni visszaigazolásként hogy megválaszoljuk az esetleges kérdéseket. Ezt követően kiküldi a rendszer a felkészítési tanulói szerződést, a díjbekérőt és a tanulói rendszerbe történő regisztrációs linket. Kérjük a tanuló regisztrációra készítse elő fényképen vagy beszkennelve minden személyes iratot és a regisztrációs díjat, ami az egy éves érettségi esetén a teljes díjból 40.000 Forint + egy havi részlet, azaz összesen 80.000 Forint.