Egy éves érettségi

Sok éve folytatjuk immár az 1 éves érettségire való felkészítéseinket, amiket nyugodtan kimondhatjuk, hogy nagyon magas sikerességi aránnyal végzünk Budapesten. A sok év alatt igen kevés számú hallgató bukott meg az érettségin, ami természetesen a diákok hanyag szorgalma miatt  volt. Mivel havonta 1 alkalommal kötelezzük az előadásainkon való részvételt, ezt sajnos néhány hallgatónk úgy értelmezi, hogy "akkor lehet lógni a suliból is" Ez így nem működőképes!! Tehát ezt nagyon komolyan kell venni, hiszen az iskolába járás, az előadásokon való részvétel, nagyban megalapozó az érettségihez való eljutásig.

 

FIZETENDŐ DÍJAK

Egy éves képzés (2018 májusi érettségi)

Két éves képzés (2019 májusi érettségivel)

440.000 Forint egy összegben vagy legfeljebb 9 részlettel.

710.000 Forint egy összegben vagy legfeljebb 17 részlettel.

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 28. csütörtök

Jelentkezési határidő: 2017 szeptember 28. csütörtök

Regisztrációs díj: 80.000 Forint

(A regisztrációs díj a teljes képzési díjból jön le, a maradék 360.000 Forintot 9 részletben lehet fizetni; részletenként 40.000 Forint)

Regisztrációs díj: 115.000 Forint

(A regisztrációs díj a teljes képzési díjból jön le, a maradék 595.000 Forintot 17 részletben lehet fizetni; részletenként 35.000 Forint)

Fennmaradó helyek: 18 fő

*(Regisztráció iktatás utáni eredmény)

Fennmaradó helyek: 14 fő

*(Regisztráció iktatás utáni eredmény)

( MINDEN bizonyítvány kell, ahová iskolába járt, azok is, amik esetlegesen nem lettek befejezve, és onnan is kell törzslap másolat, ahová csak néhány hónapot járt. Ha nincs bizonyítvány, akkor törzslap másolatot kell kérni. Ha időközben megszűnt az iskola, akkor a területileg illetékes önkormányzat irattárából lehet törzslap másolatot kérni! ) Az esetleges KÉK fedelű szakmunkás bizonyítvány mellé kell az évközi bizonyítvány is!! Az OKJ-s, csak szakmát adó bizonyítványok nem kellenek. Bármely okmány, vagy bizonyítványok hiányában nem tudunk felvetetni senkit.

 

A regisztrációra mindenképpen

készüljön a következőkkel:

Személyi igazolvány (útlevél)
Lakcím kártya
Adókártya
TAJ kártya
gmail.com-os email cím
Bizonyítványok !!!
Regisztrációs díj


Ha megnyerte tetszését az 1 vagy 2 éves érettségire való felkészítésünk, akkor regisztráljon az oldal tetején a "jelentkezés" menüpontban, töltse ki értelemszerűen és válasszon időpontot a beiratkozásra. Amint feldolgozzuk, SMS fog érkezni visszaigazolásként időponttal és pontos helyszínnel. Mivel egy-egy beregisztrálás 20-25 percet vesz igénybe, ezért szükséges az időpont, mert mi sem szeretnénk, ha órákig itt várakoznának a sorukra, és az intézmény nyugalma érdekében sem szeretnénk, ha folyamatosan tömeg lenne a folyosón. Kérjük a beiratkozásra hozzon magával minden személyes iratot és a regisztrációs díjat, ami az egy éves érettségi esetén a teljes díjból 40.000 Forint + egy havi részlet, azaz összesen 80.000 Forint.